Angel for a day – Lyoness Child & Family Foundation

Fii ingerul de care este nevoie:
Inger protector si iubitor pentru familia ta;
Inger model pentru prietenii si apropiatii tai;
Inger darnic pentru cei din jurul tau, carora sa le acorzi un sprijin neconditionat.

In data de 26.11.2016, ne-am bucurat de vizita prichindeilor din centrul SOS Satele Copiilor alaturi de fundatia Lyoness Child&Family Foundation si a fost o experinta minunata, plina de emotii si vibratii pozitive.
Le-am daruit o parte din timpul nostru, le-am aratat lumea nostra, cea a medicilor stomatologi, si i-am lasat sa viseze, pentru ca orice vis poate deveni realitate daca isi doresc cu adevarat.

Ziua micutilor a inceput cu fratii Burca, Mihai si Iulia, care i-au purtat in lumea magica a basmelor si a povestilor cu Ilene Cosanzene si Feti-Frumosi si care i-au fermecat prin acordurile melodice ale pianului si al glasului bland si duios. Cantecele vesele au rasunat in toate ungherele, facandu-i si pe cei mai timizi sa se alature corului nou format.

2        5

A urmat lectia de igiena orala prin care ei si-au insusit regulile pentru efectarea unui periaj corect, au aplicat in cabinet ceea ce au invatat si bineinteles s-au intrecut intre ei pentru cine se spala cel mai corect pe dinti. Nu au lipsit intrebarile, atentia acordata fiecaruia in parte si buna dispozitie. Periajul dentar chiar poate fi distractiv!

8         10

Fizioterapeutul nostru, Cristian, le-a explicat importanta adoptarii unei posturi corecte la scoala, aratandu-le prin exemple efectele nocive ale nerespectarii acesteia. Lectia de educatie oferita de Cristian a prins bine tuturor celor prezenti, fie ei copii sau adulti. ( Promit sa ma autoeduc in fiecare zi! )

11          12

Dl dr Sorin Gageanu si prietenul sau, Andrei Rozescu, au incheiat “calatoria” micutilor printr-o super prezentare a Turului cicloturistic al Marii Britanii , desfasurat vara trecuta. Le-a aratat in doar 5 minute o noua lume si un nou mod de viata. I-a lasat sa viseze, sa-si doreasca sa ajunga cat mai sus si cat mai departe in viata. Sa stapaneasca apele si vantul si pamantul, sa fie neclintiti in dorinta lor de a-si indeplini visele.

La final, cei din fundatia Lyoness Child Foundation le-au impartit cadouri, facandu-i sa fie toti numai un zambet (un zambet din acela contagios, cu gura pana la urechi).

13          15

Am ajutat, am daruit si ne-am implinit emotional. O zi mai plina de energie nici ca am avut pana acum! Haideti sa daruim- timp, iubire, un gand bun sau orice credeti ca i-ar ajuta pe cei din jurul nostru!

Eu va daruiesc aceste randuri si sper ca imi veti urma sfatul- “Daruiti din toata inima!”

P.S. Toate fotografiile au fost realizate de  Grup Glamour www.photoartglamour.com

Dr Sorina Plitea

 

Inline
ArtisticDent
Inline
ArtisticDent