Despre Noi

Webp.net-resizeimage (21)

ArtisticDent – Clinica medicina dentara, Cabinet stomatologic

Te-ai gandit vreodata ca poti sa mergi la o clinica de medicina dentara cu aceeasi placere si seninatate cu care mergi la un centru SPA sau la un salon de infrumusetare? Ai asociat vreodata stomatologia doar cu sanatatea, frumusetea si ingrijirea si nu cu durerea si costurile ridicate? De acum poti sa adaugi o clinica de medicina dentara pe lista locurilor in care mergi oricand cu placere.

ArtisticDent este un centru modern si prietenos care ofera servicii stomatologice de cea mai buna calitate la preturi competitive. Aici esti tratat cu grija si profesionalism de fiecare data si beneficiezi de lucrari stomatologice garantate minimum 10 ani.

Servicii Stomatologice

La ArtisticDent iti oferim fara exceptie servicii stomatologice la cele mai inalte standarde deoarece investim in aparatura, specialisti si nu ne abatem de la viziunea noastra, centrata pe calitate.  Intrumentarul, materialele si consumabilele  sunt de ultima generatie, din gama dotarilor premium.

Echipa noastra include specialisti din toate ramurile stomatologiei:

  • – stomatologie generala
  • – implantologie
  • – estetica dentara
  • – pedodontie
  • – ortodontie
  • – endodontie
  • – igiena orala.

Toate tratamentele noastre se realizeaza sub anestezie, deci fara durere si discomfort.

De ce sa nu te bucuri de sanatate si frumusete orala in cele mai bune conditii? Uita tot ce stiai despre tratamentele stomatologice si invata sa zambesti cu incredere cu ArtisticDent!

ArtisticDent este o echipa tanara si pozitiva, formata din medici specialisti, care va vor sta la dispoziţie cu servicii medicale complete, avand cele mai inalte standarde de calitate si cu informaţiile necesare actului medical, care sunt asistaţi permanent de asistenţi medicali respectosi si foarte bine pregătiţi profesional.

Dr. Florin Popastate
Director Executiv

Medic Stomatologie Generala

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolvent al UMF Carol Davila Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara.
Lucreaza in cadrul clinicii Artistic Dent din anul al IV-lea de facultate, sub indrumarea Domnului Dr. Sorin Gageanu.
A participat la numeroase cursuri si congrese de specializare atat in domeniul medicinei dentare cat si al tehnicii dentare.
In prezent, pe langa implicarea in toate ramurile stomatologiei, este focusat pe abordul si controlul bolii parodontale si pe tratamentul minim invaziv, complet functional al patologiei carioase la adult.

Dr. Sorin Gageanu
Director Medical

Implantolog, specialist in chirurgie orala

Implantolog, specialist chirurgie orala
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolvent al „UMF Carol-Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara, are compentenţe in Implantologie, Protetica dentara, Parodontologie, Endodonţie si Estetica dentara.

A participat la numeroase cursuri si congrese atat naţionale cat si internaţionale: “Congresul internaţional cu tema: Locul implantologiei in reabilitarea orala a edentaţiilor”, “Cursul Postuniversitar: Abordari actuale in reabilitarea implanto-protetica”, “Periodontal and hard tissue regeneration” Belgrad – Serbia si “Europerio” Stockholm – Suedia etc.

Doctor Stomatolog Sorin Gageanu a realizat numeroase intervenţii chirurgicale: sinus lift extern (“Caldwell Luc Procedure”), sinus lift intern (“Tehnica minim invaziva”), bone split, adiţii osoase parodontale si are o bogata experienţă in domeniul implantologiei, avand peste 800 de cazuri, în decursul a 7 ani.

In prezent este mentor in Romania al sistemului de implanturi Straumann si colaborator cu diferite clinici dentare.

Dr. Alexandra Ezaru
Director Ortodontie

Medic specialist Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Faciala

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolventa a „UMF Carol-Davila”, Bucureşti, Facultatea de Medicina Dentara, cu competenţa în Pedodonţie.

Doamna doctor deţine certificari în tehnici ortodontice fixe straightwire si standard si certificare in tehnica fixa linguala. A participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internaţionale de specialitate.

Dr.Sorina Plitea
Director Operatiuni

Medic Stomatolog Generalist

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolventa a Universitatii de Medicină si Farmacie „Carol Davila”, promotia 2008- 2014, a participat pana in prezent la numeroase cursuri si congrese de specialitate.

Aflandu-se sub indrumarea dl dr Sorin Gageanu, se axeaza pe prevenirea si pe terapia de control a bolii parodontale,  a preventiei si profilaxiei carioase la adult.

Dr. Diana Portasa
Director Profilaxie

Medic Stomatolog Generalist

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, promotia 2015.
Imediat dupa finalizarea studiilor, a urmat o perioada de practica in cadrul clinicii, ce a sfarsit prin ramanerea acesteia in mijlocul familiei Artistic Dent.
Aici, domnisoara doctor, lucreaza sub indrumarea domnilor doctori Sorin Gageanu si Florin Popastate.

Sima Elena Mihaela
Director Igieno-Sanitar

Asistent Medical

Absolventa a Scolii Postliceale Sanitare Carol Davila, Bucuresti, promotia 2014 cu specializarea Asistent medical generalist.
A participat la diverse stagii de practica in mai multe spitale de stat din Bucuresti , precum si la mai multe activitati extrascolare. Fire deschisa, mereu cu zambetul pe buze, pregatita oricand sa actioneze in vederea rezolvarii oricarei situatii ivite pe neasteptate.

Domnul Dr Sorin Gageanu este foarte mandru de Mihaela, spunand despre ea ca “este cea mai talentata asistenta cu care am lucrat si lucrez.”

Aptis Diana-Nicoleta
Director Prima Imagine

Receptioner

Absolventa a Facultatii de Administratie si Afaceri , Universitatea Bucuresti, promotia 2014 .In timpul facultatii a fost membru in  Asociatia CRIDES-  Centrul Roman pentru Initiativa si Dezvoltare Economic-Sociala, unde a activat ca voluntar. A activat timp de un an ca voluntar pe postul de Secretar Administrativ in Asociatia ONU TINERET  ROMANIA .

Inline
ArtisticDent
Inline
ArtisticDent