Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar Straumann

Odată cu evoluția societății, au apărut numeroase alternative pentru o dantură ce tinde spre perfecțiune. Printre aceste alternative, se numară și implantul dentar, care acum rezolvă cazuri care altcândva erau imposibil de rezolvat, fiind capabil de restaurarea funcției dintelui natural în proporție de peste 90%.

 

Pentru o calitate elvețiană, precum și pentru o durată îndelungată a lucrărilor dumneavoastră, medicii clinicii noastre vă recomandă implantul dentar Straumann Premim; acesta fiind considerat implantul numarul unu în lume.


Având o experiență de peste 700 implanturi Straumann inserate și protezate în ultimii 10 ani în Clinica Artistic Dent și urmărind evoluția lor în tot acest timp, putem afirma că implantul dentar Straumann prezintă un raport preț/fiabilitate excepțional. Osul în care sunt inserate implanturile îndrăgește aliajul din titan din care sunt realizate acestea. În multe cazuri, s-a observat o creștere a volumului osos în jurul implanturilor Straumann, ceea ce le oferă o stabilitate și o longevitate mult mai crescută în timp.

 

Ca orice lucru de calitate din acestă lume, și implanturile Straumann au un cost mai ridicat decât marea majoritate a implanturilor dentare. În schimb, putem afirma cu mâna pe inimă, că datorită longevității acestor implanturi, acest cost nu este chiar atât de ridicat. Pe scurt: mai bine îți faci un implant o dată și bine, decât să îl schimbi din 6 în 6 ani. Astfel, pe termen lung și costurile, și chinul pacienților este mai mic dacă se aleg implanturi Straumann ca soluție de tratament pentru o edentație (lipsa unui dinte).