Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Istoric

 

 

În anul 2014, clinica ArtisticDent și-a deschis porțile într-o nouă locație, fiind pe placul tuturor. Și nu doar atât!

 

Aici domnul doctor Sorin Găgeanu, alături de soția sa și a arhitectului doctor Dan Ionescu, a reușit  să realizeze finalitatea conceptului Artistic Dent și anume: o clinică stomatologică unde pacientul (credeți-ne pe cuvânt) vine de placere și primește servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate!

 

Toată atmosfera clinicii ArtisticDent a fost creată astfel încât pacienții să se simtă ca acasă și să revină cu mare drag la clinica noastră. Noi vom face tot ce ne stă în putință să ne îmbunătățim pe zi ce trece, să evoluăm și să vă oferim servicii stomatologice ireproșabile. De asemenea, tindem să menționăm de la început că ne implicăm în toate aspectele vieții cotidiene – educație, activități culturale, competiții sportive, acțiuni caritabile, acțiuni de plantări de puieți și de curățenie etc.

 

Vă lăsăm pe voi să ne descoperiți și să vă convingeți de veridicitatea celor scrise.

2014 – 2012

2012 – 2008

 

În anul 2012, deoarece nu mai aveam destul loc în cabinetul dr. Ingrid Pintilie, ne-am mutat într-un spațiu mai mare, în zona Sun Plaza.

 

Cabinetul Artistic Dent: aici am reușit să creștem nivelul calității experienței la stomatolog a pacienților noștri, prin faptul că avem medici specializați, două scaune stomatologice, aparatură mai bună și mai mult spațiu.

 

În această perioadă dr. Sorin Găgeanu s-a specializat în implantologie și estetică dentară, devenind unul din cei doi mentori ai implanturilor Straumann în România.

 

Conceptul ARTISTIC DENT s-a născut în anul 2008, când domnul doctor Sorin Găgeanu, proaspăt absolvent al UMF “Carol Davila”, a început să lucreze în cabinetul doamnei doctor Ingrid Pintilie.

 

În zona 1 Mai, începând cu primul pacient pe care l-a tratat, domnul doctor Sorin Găgeanu a încercat continuu să se îmbunătățească professional, să ridice standardele calității serviicilor sale, să creeze o atmosferă cât se poate de placută pentru pacient.

 

În perioada 2008-2012 numărul pacienților Artistic Dent a crescut într-un ritm accelerat datorită calității lucrărilor dentare și gradulului mare de recomandare avută de la pacienții noștri mulțumiți.