Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Profilaxie dentară

Cea mai bună strategie pentru a menține dinții și gingiile sănătoase pe termen lung este practicarea unei bune igiene dentare. Pacienții subestimează frecvent îngrijirea orală.

 

Profilaxia dentara este realizata la domiciliu de către fiecare persoană, prin periajul dentar, folosirea aței dentare și a apei de gură, iar în mod profesional, în cabinetul medicului stomatolog, la intervale stabilite, prin controale si igienizari dentare profesionale.

 

Igiena orală zilnică, realizata de 2 ori pe zi - dimineata si seara, este cea mai bună metodă de prevenire a cariilor dentare, a afecțiunilor gingivale sau a bolilor parodontale.

 

În clinica noastra dentară, se efectuează o igienizare dentară completă, incluzand detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow si fluorizarea arcadelor dentare. La fiecare 6-12 luni, aceasta este realizata personalizat pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile existente in acel moment (profilaxia cariei dentare, profilaxia bolii parodontale).

 

Prezența fluorurii în produsele de igienă orală previn aparitia cariilor dentare. Această componentă se găsește în apa potabilă, în produsele lactate, în cereale și în frunzele de ceai și este prezentă în viața tuturora.

 

  • Ce este important să știi:

O bună îngrijire dentară începe chiar de acasă!

 

Respectând vizitele la stomatolog, de două ori pe an, poți benefica de un zâmbet sănătos și funcțional, evitând în acest fel complicațiile dentare.

Programează-te acum!

Ai încredere în Excelență & Inovație