Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Jurnal 2020

Anul 2020 va lăsa cu siguranță urme adânci în memoria noastră. Normalul de altă dată arată diferit astăzi. Pandemia ne-a forțat să găsim metode creative de a fi unii alături de ceilalți. Am adunat în această înșiruire de date, momentele însemnate pentru echipa Artistic Dent, în care ne-am încurajat și ne-am unit forțele pentru a putea depăși greutățile oferite de acest an dificil.

 

19.01.2020Lesson Learned – “Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța.” (Fernando Savater) Echipa Artistic Dent promovează și încurajează lectura, astfel la una din cărțile citite, pacientul primește un dar de 5% pentru tratamentele de odontoterapie restauratoare și igienizare dentară. Astfel, la început de an au fost propuse și citite următoarele cărți:

 • „Tatăl celuilalt copil” – Parinoush Saniee
 • „Pierderea virginității” – Richard Branson
 • „Gândește fix pe dos” – Paul Arden
 • „Dopamina” – Daniel Z.Lieberman, Michael E.Long

 

03.02.2020Campania “Noi donăm sânge. Tu?” - Am donat sânge pentru a oferi o șansă celor pentru care sângele nostru este unica salvare. Clinica Artistic Dent a oferit donatorilor care s-au prezentat la tratamentul stomatologic un discount de 10% la orice ședință de tratament și câte o consultație gratuită pacienților noi. Astfel au beneficiat de acest dar 5 pacienți ai clinicii noastre.

 

05.02.2020Campania “Zâmbește sănătos #4“ - S-a desfășurat la Școala Gimnazială Specială “Sf Nicolae”. Micuții au fost foarte receptivi la informațiile prezentate de către colegii noștri. Au interacționat surprinzător de bine și atenția le-a fost răsplătită cu mici seturi de îngrijire dentară.

 

02.03.2020Lesson Learned – De această dată, am avut de ales între:

 • „Poți să-ți vindeci viața” – Louise L. Hay
 • „Iubire tămăduitoare” – Leonard Laskow
 • „Super tehnici de comunicare” – Alan C.Fox
 • „Cere și ți se va da”- Esther si Jerry Hicks

 

Cu ce am rămas în urma lecturării ultimei cărți? Faptul că adevărata cunoaștere vine din experiența proprie și că viața ta este expresia continuă a ceea ce ești tu cu adevărat.

 

Tu ce cărți ai citit anul acesta?

 

30.03.2020Crearea grupului pe platforma Facebook “Din pasiune pentru zâmbetul tău” - Pentru a fi mai aproape de pacienții noștri pe timpul perioadei de carantină; grup în care am adunat articole, povești, povețe, meșteșuguri și multe zâmbete.

 

23.04.2020Startul seriei de live-uri “Povești cu dinți pentru copiii cuminți” – Aceste live-uri au fost realizate în sprijinul părinților în perioada de carantină pentru a le oferi un mic răgaz lor, iar copiilor o poveste minunată înainte de culcare.  D-șoara dr Mihaela Boj le-a citit micuților povești educative într-o manieră jucăușă despre importanța igienei bucale. Astfel te invităm și pe tine să le vizualizezi împreună cu copilul sau copiii tăi pe grupul de facebook.

 

05.05.2020Redeschiderea clinicii Artistic Dent pentru urgențe, primind autorizația DSP București - Luând toate măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2, am putut să ajutăm pacienții  cu urgențe dentare.

 

18.05.2020Redeschiderea clinicii Artistic Dent pentru toate intervențiile stomatologice - Readaptând procedurile și circuitele pentru o oferi siguranță maximă pacienților conform dispozițiilor oferite de Colegiul Medicilor București.

 

02.06.2020Lesson Learned – Noua serie de cărți, ne-a surprins în mod plăcut, pentru că am alternat atât cărți de dezvoltare personală, cât și cărți de beletristică. Cu atât de mult timp liber în perioada carantinei, noi am reușit să ne ținem mintea ocupată și să ne gândim mai puțin la ce va urma. Tu cum ai făcut față izolării?

 • „Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața”- Louise L.Hay
 • „Ascultă-ți corpul, prietenul tău cel mai bun”
 • „Pot face acest lucru”- Louise L. Hay
 • „Hoțul de cărți” – Markus Zusak
 • „Oameni sărmani” – F.M.Dostoievski
 • „Amintiri din casa morților” – F.M.Dostoievski

 

14.11.2020Campania “Pentru un pas înainte, hai și tu la înverzit! #4” – Am continuat tradiția de a planta aer curat pentru România. Înarmați cu voie bună, cu cazmale și toate măsurile de protecție necesare în pandemie, am plantat împreună cu mai mulți voluntari 1050 de puieți de stejar în Parcul Natural Comana.

 

Îți reamintim de programele noastre de fidelizare și reduceri:

 

*Pacienții care citesc orice carte din biblioteca noastră și își împărtășesc impresiile cu unul din membrii echipei Artistic Dent, beneficiază de un cadou de 5% reducere la tratamentele de odontoterapie restauratoare (obturații coronare/ plombe) și igienizare dentară. Anul acesta, 6 pacienți au beneficiat de acest program de fidelizare. Sperăm că anul 2021 să ne ajute cu un număr mai mare de cititori. Ce crezi, te vei număra printre ei?

 

*Pentru pacienții care vin cu bicicleta la programare și sunt echipați corespunzător cu cască, noi vă reducem  costul tratamentului din ziua respectivă cu  5%, indiferent de natura tratamentului. Promovăm grija față de sănătatea organismului și a mediului înconjurător. Anul acesta, 4 pacienți au venit la clinică echipați corespunzător cu bicicleta și au beneficiat de cadoul nostru. Avem speranța unui număr din ce în ce mai crescut în anul ce va urma.

 

Îți mulțumim că faci parte din comunitatea nostră de pacienți!

Jurnal

15.12.2017 Lesson Learned – “Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki – „Dimensiunea succesului tău este măsurată de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.”


15.12.2017 Crăciunul în familia ArtisticDent – Sfârșitul de an ne-a adus pe toți împreună și astfel am sărbătorit în mare stil: cu râsete și voie bună.


25.11.2017 Pentru un pas înainte, hai și tu la înverzit! #2 – În această campanie am reușit să plantăm cu ajutorul prietenilor și pacienților noștri 600 de puieți de salcâm! Suntem pe drumul cel bun!


24.10.2017 Lesson Learned- “Secretul” de Rhonda Byrne – „Este destinul tău să râzi şi să fii plin de bucurie. Este destinul tău să te simţi puternic şi în siguranţă. Este destinul tău să te simţi bine în pielea ta şi să ştii că fiinţa ta este nepreţuită.”


15.10.2017 Raiffeisen Bank Bucharest Marathon #RunInBucharest – Când îți propui „un proiect” și dorești să-l realizezi, crezând că într-adevăr poți să-l duci la îndeplinire, atunci nu-ți mai rămâne de făcut decât să muncești pentru îndeplinirea lui. Proba de maraton (42,2 km) s-a dovedit a fi floare la ureche pentrul dl dr Sorin. Următorul concurs … pe când?


25.07.2017 Lesson Learned – “Cele patru legăminte” de Don Miguel Ruiz – Dacă ești impecabil în ceea ce spui, dacă nu iei nimic personal, dacă nu faci presupuneri inutile, dacă îți dai întotdeauna osteneala să faci tot ce îți stă în puteri, atunci vei avea o viață frumoasă.


22.06.2017 – 25.06.2017 Team Building – Moeciu de Sus – Vine vara, bine-mi pare, patru zile o „ardem” în relaxare (și deplasare)…


02.04.2017 Ieși din casă și fă ceva demn de urmat! #2 – Și anul acesta, acțiunea de ecologizare și-a îndeplinit unul din scopurile majore. Mulțumim tuturor ce s-au implicat în acest proiect. Sperăm ca în edițiile următoare, să ni te alături!


01.03.2017 Lesson Learned – “Cele 17 legi ale muncii în echipă” de John C. Maxwell – Cele 17 legi descrise în carte, vă ajută să înțelegeți cum funcționează „echipa” ca tot unitar, indiferent că vorbim despre locul de muncă sau viața personală.


24.02.2017 Ziua igienizărilor de Dragobete – Astăzi am făcut fericite cinci cupluri, care au beneficiat de un „spa dentar”. Muncind cu dragoste și cu atenție sporită, le-am întrecut măsura așteptărilor. Feedbackul? Că vor reveni negreșit.


12.01.2017 Lesson Learned – “De la idee la bani” de Napoleon Hill – „Omul este cu adevărat bogat atunci când are mai mulţi prieteni decât duşmani, nu se teme de nimeni şi este atât de ocupat să construiască ce are de gând, încât nu apucă să distrugă speranţele şi planurile altcuiva.”


07.01.2017 Donare de jucării – Împreună cu pacienții clinicii noastre și nu numai, am strâns o mulțime de jucării hazlii și pufoase, hăinuțe și ghetuțe, pe care le-am dăruit unui centru de copii din București. Ceea ce a urmat a fost extraordinar! Dăruiți zi de zi din timpul vostru!


10.12.2016 „Vechituri” cu folos – Târg caritabil conceput de Focus Team- targ caritabil 2 în 1- lucrurile bune care nu ne mai erau de folos, au fost „vândute”, iar bănuții strănși au fost donați organizației Lyoness Child Foundation. La anul ne strângem mai mulți, ce spuneți?

 

01.12.2016 Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc, ediția a 6-a– Ziua Națională a fost sărbătorită printr-o cursa de 21 km în parcul IOR alături de alte sute de persoane pasionate de alergare și voie bună.


25.11.2016 Angel for a day Lyoness Child Foundation – Astăzi am ales să fim îngeri pentru copiii din centrul SOS Satele Copiilor și ne-am simțit minunat, având grijă de ei, de idealurile și visele lor.


19.11.2016 „Pentru un pas înainte, hai și tu la înverzit!” – Perdeaua forestieră este în curs de creștere. Abia așteptăm să vedem rodul muncii noastre dus la bun sfârșit. Ce spuneți, la următoarea campanie ne dați o mână de ajutor?


04.10.2016 Biblioteca clinii Artistic Dent – E deosebită! E frumoasă și plină de cărți! Vă așteaptă cu drag să vă împrumute din comoara sa.


14.09.2016 Primele tablouri realizate prin tehnica xilografiei – Maria B. ne-a făcut ziua minunată prin tablourile pe care le-a creat. Semănăm sau… nu?


11.07.2016 Turul Marii Britanii –  36 de zile, 2400 km pedalați, 21 de gazde, 10 țări, 9 feriboturi, 3 avioane. Nebunie mare! 100% satisfacție sufletească.


05.07.2016 Prima noastră reciclare – Ajutăm natura în toate modurile posibile. Suntem mândri de cele 19 kg de hârtie și carton care s-au îndreptat spre reutilizare. Alte kilograme (de hârtie, evident) le vor urma în scurt timp. Reciclează și tu Inteligent!


04.07.2016 Donație Centrului Pinocchio și Pistruiatul – Atunci când poți, dăruiește! Dar dăruiește din toată inima, tuturor, atât celor nevoiași, cât și celor care cred că au totul. Noi o vom face mereu. Tu?


24.06.2016 Lesson Learned – „Secretul Libertatii” de Napoleon Hill - „Oamenii nu se nasc înțelepți, dar au înscrisă în codul lor genetic capacitatea de a gândi și posibilitatea, odată cu trecerea timpului, de a găsi propria cale de acces spre înțelepciune.”


15.06.2016 Campania “Zâmbește Sănătos!” – Educația celor mici de acum reprezintă baza pentru adulții de mâine. Oferindu-le o lecție practică acum, vor învăța și pe alții la rândul lor, răsplătindu-ți efortul prin respectul pe care ți-l vor da.


08.06.2016 Panik Pub – După o zi încărcată, merită să ne răcorim și noi, zic!


27.05.2016 Lesson Learned – „Puterea Prezentului” de Eckhart Tolle - „Nu arănjându-ţi altfel circumstanțele vieții îți vei găsi liniștea, ci dându-ţi seama cine ești la cel mai profund nivel.”


15.05.2016 OMV Petrom Bucharest Half Marathon – Satisfacția e maximă după ce ți-ai atins unul din obiectivele anului 2016, și încă unul care nu e pe lista hobbiurilor tale.


14.05.2016 Campania “Ieși din casă și fă CEVA DEMN DE URMAT!” – Oferă-i naturii o mână de ajutor atunci când strigă după ea și putin din timpul tău liber! „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”


22.04.2016 Primul Team Building – Pădurea de Lilieci – Povestea noastră se scrie în fiecare zi. Dar a ta?


18.03.2016 Primul nostru Lesson Learned – „Calea spre succes” de Napoleon Hill - „Ai încredere în propria capacitate de-a face lucruri importante. Numai având încredere în tine, îi poți determina și pe alții să aibă.”


04.03.2016 Curs de Prim Ajutor – Teoria ca teoria, dar practica ne … salvează, când aplicăm teoria corect!


1.03.2016 – 8.03.2016 Luna lui Mărțișor – În acest an am vrut să fim mai deosebiți - și surpriză!- am oferit mărțișoare, în primul rând domnilor pe care i-am întâlnit, iar în cea de-a opta zi, doamnelor, evident. Reacția tutror – neprețuită!


20.12.2015 – 23.12.2015 Crăciunul în familia Artistic Dent – Un Crăciun întotdeauna este special când dăruim. De aceea am împodobit brăduțul cu daruri speciale hand-made pentru pacienții și cunoștințele pacienților noștri.

 

02.10.2015 Donație de hăinuțe – Când dulapurile abundă, când hanoracele și pantalonii vreau s-o ia la fugă oriunde prin casă, când nu-și mai găsesc locul, te intrebi dacă nu pot îmbrăca pe altcineva. Normal că pot! Nu te mai întreba! Donează-le! Donează și un gând bun! Fii fericit!


18.09.2015 Prima bicicletă parcată pe stand – Promovăm sănătatea! Promovăm voia bună! Sfaturile ne-au fost ascultate și astăzi standul nostru a găzduit prima bicicletă.


14.08.2015 Împreună pentru un mediu mai curat, Adunații Copăceni – Nu stăm o clipă locului. De ce am face-o? Suntem într-o simbioză perfectă cu natura. Și pentru acesta am ajutat-o, îndepărtându-i miile de lucruri care nu o lăsau să respire.


02.07.2015 Vizita prichindeilor de la SOS satele copiilor – Râsete de copil! Întrebări! Agitație și voie bună.. O zi încărcată cu multă energie pozitivă. O zi în care atât cei mici, cât și noi am învățat. Ei regulile de bază ale unei educații dentare, noi să fim deschiși la tot ce ne înconjoară.


18.06.2016 Semnarea contractului cu SOS satele copiilor –Haideți să ajutăm cât ne stă în putere! Astăzi D-nul Dr. Florin a deschis o mică portiță spre atingerea unor obiective mărețe: să fim alături de cei care au nevoie de noi.


17.06.2015 Startul turului Brusseles – Malmo – Nu e o călătorie în jurul lumii în 80 zile și niciuna spre centrul Pământului, e un start al unei noi aventuri, și nu oricum, ci cu bicicleta. La cât mai multe momente minunate, domnule doctor!


12.06.2015 Primul pacient în urgență din SOS Satele copiilor –Când faci un bine, primești un bine înapoi, e o regula nescrisă. Inima ni s-a mărit de 100 ori după zâmbetul ce s-a ivit pe chipul pacientei la finalul tratamentului.


16.03.2015 Am primit cadou tabloul “Flori” din recepție – Un spațiu gol, un perete rece a prins viață prin abundența culorilor, a stilului abordat și a vibrațiilor transmise. Vă mulțumim din suflet, Dna Gabriela Stoian!


04.03.2015 Campania “Ești frumoasă, zâmbește!” – Debutând în prima lună a primăverii, prin camapania noastră le-am reamintit femeilor că sunt frumoase oricum, oriunde și oricând. Zâmbiți des, râdeți mult, iubiți profund!


20.02.2015 Primul “Citatul zilei” – Primul citat a fost ales cu un scop și anume că lumea ar trebui pur și simplu să trăiască în prezent, prin dragoste. Schimbați-vă perspectivele, priviți mai departe de linia orizontului!


23.12.2014 Petrecerea de sfârșit de an, la restaurant   – V-am spus că nu suntem numai o clinică, suntem o familie! Fiind uniți, ne-am propus să trecem împreună în Noul An, sărbătorind cu sufletul liniștit.


19.12.2014 Finalizarea campaniei “Crăciunul pentru toți” – De ce să nu oferim atunci când putem? De ce să nu fie toți fericiți? Strângerea unor mici atenții, afecțiunea cu care le-au fost dăruite și vorbele frumoase rostite, au declanșat o bucurie nemărginită, atât pentru cei mici, cât și pentru noi. Crăciun fericit, prichindeilor!


13.12.2014 Petrecerea de lansare M-term Lyoness – Încheind o nouă colaborare cu Lyoness, ne-am gândit s-o sărbătorim într-un mod cât se poate de fabulos. Să pretrecem atunci, zic!


19.09.2014 Primul pacient în noua locație – Cum primul sărut nu se uita niciodată, la fel și emoțiile oferite de primul pacient rămân în amintirea noastră.