Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cazuistică

Vă prezentăm o mică parte din cazurile clinice rezolvate în clinica Artistic Dent.


Am structurat aceste cazuri pe categorii de tratamente stomatologice, pentru a vă fi mai ușor să urmăriți tratamentul stomatologic ce vă interesează.


Mergând pe principiul „Primum non nocere”, sănătatea dentară este pusă pe primul loc în cadrul clinicii noastre. Nu ezitați să ne contactați pentru orice problema stomatologică.

Implant ceramic

La Clinica Artistic Dent, îți oferim tratamentul cu implant ceramic Straumann® pentru a-ți conferi un zâmbet frumos și natural.

Detalii caz

Obturații dinți frontali

Un zâmbet frumos și natural înseamnă o dantură, în primul rând, sănătoasă și apoi frumoasă. Toți ne dorim un zâmbet frumos!

Detalii caz

Obturații dinți laterali

Înțelegem cât de important este un zâmbet perfect, cu aspect natural, și ce beneficii poate aduce acesta. Tocmai din acest motiv, în clinica noastră ne angajăm să avem grijă de zâmbetele pacienților noști.

Detalii caz

Ortodonție/ Aparat dentar

Ortodonția este ramura stomatologiei care se concentrează pe identificarea și corectarea anomaliilor dento-maxilare, pentru a obține, în final, un zâmbet sănătos - deplin funcțional și estetic.

Detalii caz

Implanturi Straumann

Odată cu evoluția societății, au apărut numeroase alternative pentru o dantură ce tinde spre perfecțiune. Printre aceste alternative, se numară și implantul dentar Straumann!

Detalii caz

Coroană integral ceramică

Când viața unui dinte, din punct de vedere estetic și funcțional s-a sfârșit, protezarea cu coroana integral ceramică poate fi soluția!

Detalii caz

Albire dinți devitali

Un dinte devital, „cu nervul scos”, vă creează probleme? Artistic Dent vă propune următoarea soluție: Albirea internă a dinților devitali!

Detalii caz

Reabilitări orale cazuri complexe

Reabilitarea orală înseamnă un tratament stomatologic complex bine gandit, unic și personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Detalii caz

Profilaxie orală

Fiecare dintre noi este responsabil de propria sănătate, igiena dentară intrând în această responsabilitate.

Detalii caz

Albire dentară în cabinet

Toți ne dorim să avem dinți frumoși și albi, curați, fără pete. Medicii clinicii noastre îți pot reda strălucirea zâmbetului.

Detalii caz

Endodonție/ Tratament de canal

În prezent, suntem mult mai conștienți de importanța zâmbetului pentru starea generală de bine a organismului. Zâmbetul este, fără îndoială, un mijloc de expresie a stării interioare, dar e, în primul rând, dovada sănătății orale și dentare.

Detalii caz