Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Odontoterapie restauratoare

Caria dentară este o boală infecțioasă cauzată de bacterii care deteriorează structurile dentare dure (smalț, dentină si cement), iar dacă nu este tratată suficient de repede, pulpa dentară (adesea cunoscută sub numele de "nervul dentar") poate fi afectată.

 

Cariile, odată prezente, reprezintă un proces ireversibil și continuu de deteriorare a dinților; cu toate acestea, detectarea și tratamentul timpuriu de către un medic stomatolog asigură păstrarea sănătății și vitalității dintelui cât mai mult timp posibil.

 

Cauzele apariției cariilor dentare:

  • Bacteriile sunt direct responsabile pentru apariția cariilor, deoarece se hrănesc cu resturile alimentare din gură și produc acizi care demineralizează structurile dentare dure;
  • Consumul excesiv de carbohidrați, produse zaharoase și băuturi carbogazoase;
  • Acumularea de placă bacteriană și contactul prelungit cu suprafețele dinților;
  • Structuri dentare dure cu o calitate scăzută;
  • Tulburări ale sistemului imunitar;
  • Producția de salivă scăzută.

La Clinica Artistic Dent punem accent pe siguranța și confortul pacientului. Fiecare tratament este realizat sub atenta supraveghere a medicului specialist, pentru a asigura rezultate de succes.

 

Și tocmai pentru că ne dorim ca fiecare experiență petrecută pe scaunul dentistului să fie cât mai plăcută, avem încredere în tehnologii avansate și în tehnici moderne care, cu siguranță, vor face diferența!

Programează-te acum!

Ai încredere în Excelență & Inovație