Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Angel for a day – Lyoness Child & Family Foundation

Fii ingerul de care este nevoie:
Inger protector si iubitor pentru familia ta;
Inger model pentru prietenii si apropiatii tai;
Inger darnic pentru cei din jurul tau, carora sa le acorzi un sprijin neconditionat.

 

 

În data de 26.11.2016, ne-am bucurat de vizita prichindeilor din centrul SOS Satele Copiilor, alături de fundația Lyoness Child&Family Foundation, și a fost o experință minunată, plină de emoții și vibrații pozitive.

 

Le-am dăruit o parte din timpul nostru, le-am arătat lumea nostră, cea a medicilor stomatologi, și i-am lăsat să viseze, pentru că orice vis poate deveni realitate dacă își doresc cu adevarat.

 

Ziua micuților a început cu frații Burca, Mihai și Iulia, care i-au purtat în lumea magică a basmelor și a poveștilor cu Ilene Cosanzene și Feți-Frumoși și care i-au fermecat prin acordurile melodice ale pianului și al glasului blând și duios. Cântecele vesele au răsunat în toate ungherele, făcându-i și pe cei mai timizi să se alăture corului nou format.

 

A urmat lecția de igiena orală prin care ei și-au însușit regulile pentru efectarea unui periaj corect, au aplicat în cabinet ceea ce au învățat și bineînteles s-au întrecut între ei pentru cine se spală cel mai corect pe dinți. Nu au lipsit întrebările, atenția acordată fiecăruia în parte și buna dispoziție. Periajul dentar chiar poate fi distractiv!

 

Fizioterapeutul nostru, Cristian, le-a explicat importanța adoptării unei posturi corecte la școală, arătându-le prin exemple efectele nocive ale nerespectării acesteia. Lecția de educație oferită de Cristian a prins bine tuturor celor prezenți, fie ei copii sau adulți. (Promit să mă autoeduc în fiecare zi!)

 

Dl. dr. Sorin Găgeanu și prietenul său, Andrei Rozescu, au încheiat “călătoria” micuților printr-o super prezentare a Turului cicloturistic al Marii Britanii, desfașurat vara trecută. Le-a aratat în doar 5 minute o nouă lume și un nou mod de viață. I-a lăsat să viseze, să-și dorească să ajungă cât mai sus și cât mai departe în viață. Să stăpânească apele și vântul și pământul, să fie neclintiți în dorința lor de a-și îndeplini visele.

 

La final, cei din fundația Lyoness Child Foundation le-au împărțit cadouri, făcându-i să fie toți numai un zâmbet (un zâmbet din acela contagios, cu gura până la urechi).

 

Am ajutat, am dăruit și ne-am împlinit emoțional. O zi mai plină de energie nici că am avut până acum! Haideți să dăruim- timp, iubire, un gând bun sau orice credeți că i-ar ajuta pe cei din jurul nostru!

 

Eu vă dăruiesc aceste rânduri și sper că îmi veți urma sfatul- “Dăruiți din toata inima!”

 

P.S. Toate fotografiile au fost realizate de  Grup Glamour www.photoartglamour.com