Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ieși din casă și fă ceva demn de urmat!

Se apropie cu pași repezi…Ce? Curățenia de primăvară, bineințeles.

 

Pentru că experiența de anul trecut ne-a încărcat numai cu vibrații pozitive și cu multă bună-dispoziție, dorim că în această primăvară să fii alături de noi pentru a face un MARE BINE naturii, să te energizezi și să îți faci noi cunoștințe.

 

IEȘI DIN CASă ȘI Fă CEVA UTIL, DEMN DE URMAT! Dă un exemplu pozitiv copiilor tăi, prietenilor, cunoscuților. Deci, da un exemplu demn de urmat- „AȘA SE FACE!” Nu te încuia în colivia indiferenței. Deschide-ți aripile și inima. E timpul pentru o schimbare în atitudinea ta!

 

Copacii împovărați de multiplele DEȘEURI MENAJERE nu au nicio vină de starea lor actuală și nici nu se pot îngriji singuri. Doar cu ajutorul nostru pot scăpa de greutatea deșeurilor menajere, vor putea respira și ne vor procura oxigenul, sursa noastră vitală. Să lăsăm natura să înverzească frumos, să începem să construim un ORAȘ CIVILIZAT. Cu răbdare și perseverență putem să-i civilizăm pe cei din jurul nostru.

 

Tot mai trebuie să te conving? Acesta acțiune de voluntariat, pe lângă multiplele beneficii pe care ți le aduce, mai are un mare PLUS: faci MIȘCARE, care știm că e SĂNĂTATE CURATĂ!

 

IEȘI DIN CASĂ ȘI HAI SĂ DĂM O MÂNĂ DE AJUTOR NATURII!

 

Ne întâlnim în data de 7 mai 2016, ora 11.00, la intersecția Șoselei Olteniței cu Centura Bucureștiului. Toate materialele necesare vor fi aduse de noi, tu vino cu apropiații tăi și cu multă energie pozitivă.


 

Mult-așteptatul nostru eveniment s-a încheiat.

 

Cum? În mare stil, evident! Dis-de-dimineață, echipați corespunzator, ne-am întâlnit cu toții (echipa noastră, prieteni, pacienți, prieteni de-ai pacienților… în două cuvinte, oameni frumoși) la locația aleasă, adică intersecția Sos. Olteniței cu Centura Bucureștiului. Și cum parcă cineva a vrut să ne testeze voința și setea de a face ceva DEMN DE URMAT, am avut o MARE surpriză: ierburile parcă și-au făcut de cap și au crescut în neștire, împiedicându-ne nouă accesul și vizibilitatea. Ce altceva să-ți dorești mai mult?

 

Gânduri, calcule, idei… drumuri încoace și încolo… Dar Universul nu ne-a lăsat, răspunzându-ne pozitiv pentru că am crezut în scopul nostru (când vrem să facem CEVA UTIL, pai îl facem, trecând peste obstacolele apărute în cale).

 

Astfel, de comun acord cu ÎNTREAGA ECHIPĂ, am hotărât să ne îndreptăm spre o pădure situată pe Sos. Giurgiului, între localitățile Jilava și 1 Decembrie. Am vrut cu toată ființa noastră să facem un BINE și am reușit!

 

Echipați cu mănuși, cu saci și încredere în noi, am îndepărtat deșeurile- plastice, materiale textile, sticle etc., făcând „lună” o bună porțiune din acel loc. Tot vizualizând pozele din album, vei observa una mai „colorată” cu multiple carpule și ace de anestezie, atenție, folosite în cabinetul somatologic! Serios?!? La o adică asta e Romania lui 2016?

 

Putem s-o schimbăm! Și-o vom schimba în BINE! (Implică-te și TU, nimic nu e greu sau imposibil!) Trecând prin mâinile noastre, acest loc s-a transformat vizibil, devenind un LOC MINUNAT (țin să cred că nu a fost o întâmplare alegerea noii locații).

 

Știi proverbul „Unde-s mulți, puterea crește!”? Și-i știi și rezultatul aplicării în viața? Dacă nu, ți-l arătăm noi prin pozele făcute la fața locului, care bineînțeles că vorbesc de la sine.

 

Am făcut primul pas spre o lume mai frumoasă.

 

Știm că cei mici au avut ce învăța!… au învățat să devină MAI BUNI, MAI DESCHIȘI la ce se întâmplă în jurul lor, MAI RESPONSABILI privind acțiunile lor, să respecte natura, așa cum și noi am învățat de la cineva și că, la rândul lor, vor învăța pe alții. Ei sunt VIITORUL!

 

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” a fost motto-ul evenimentului, subliniind astfel importanța implicării tale în realizarea dorințelor, poate a viselor tale, precum și asupra mentalității cunoscuților tăi.

 

Făcând lucruri mărunte, dar bune, îți îmbunătățești starea ta de bine și implicit a celor din jur. Donează un BINE și vei primi înmiit UN BINE la momentul potrivit.

 

Acțiunile nostre vor continua…


Fii pe fază!

 

Dr. Sorina Plitea