Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ieși din casă și fă ceva DEMN DE URMAT! #2 – 2017

 

Continuând tradiția începută acum 2 ani, cea de ecologizarea a anumitor zone din București și din împrejurimile acestuia, anul acesta am ales să ne luam la întrecere cu gunoaiele de pe Centura Bucureștiului și pentru că suntem o familie atât de mică, avem nevoie să ne unim forțele cu dumneavoastră pentru a reuși.

 

Știm că luptăm contra unui inamic puternic, este greu și…facem pași mici, dar NE DORIM un mediu curat și pentru atingerea obiectivului nostru VOM PERSEVERA.

 

Fiecare dintre noi vede în jurul său nereguli pe care le-ar putea opri, însă trece pe lângă ele lăsându-le pe spatele altuia. Haideți să fim NOI cei care „vindecă” mediul de gunoi, fără a da vina pe ceilalți sau fără a aștepta ca oamenii să se schimbe. NOI SUNTEM SCHIMBAREA!

 

Însă, nu doar NOI facem parte din București și din țara aceasta sufocată de nepăsare. DE REȚINUT! Nepăsarea contribuie la degradarea mediului în care trăim.

 

Haideți în număr cât mai mare să contribuim la realizarea FAPTELOR DEMNE DE URMAT!

 

Avem alături de noi oameni buni și frumoși, prieteni de-ai noștri, de-ai voștri: echipele focusTeam și BalkaniVet.

 

Evenimentul s-a desfășurat fără incidente, într-o atmosferă plină de energie și de gânduri bune. Astfel ne-am dus la îndeplinire scopul urmărit. Sperăm ca pe viitor, cât mai mulți oameni să ni se alăture pentru acțiunea de ecologizare și de creare a unui mediu sănătos.

 

Mulțumim tuturor participanților! Ați fost minunați!

 

Pe data viitoare!

 

Dr.Sorina Plitea